Kapsaloninrichting

Wij ontwerpen jouw kapsalon van A tot Z.

Geef een boost in jouw kapsalon door een nieuw interieur! LindeDesign regelt alles, van ontwerp tot uitvoering. Wij beschikken over de laatste kennis op het gebied van kapsalon inrichting en werken samen met ervaren architecten om jouw ideale kapsalon te ontwerpen én in te richten.

Klaar voor verandering?

Onze missie is om gezamenlijk met jou als saloneigenaar een mooi en kwalitatief hoogstaand interieur te maken.

Bij LindeDesign hebben we hart voor de kapperszaak. Ben je op zoek naar een professioneel interieur? Ga je een kapsalon beginnen, of wil je een nieuwe saloninrichting voor jouw huidige kapperszaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kapsaloninrichting

LindeDesign - Designed to inspire.

Unieke saloninrichtingen

Kies uit diverse stijlen. Een strak design, klassiek, of meer chique? LindeDesign houdt rekening met al jouw smaken en wensen.

Een complete kapsaloninrichting begint met een persoonlijk gesprek ter indicatie van de persoonlijke wensen zoals het budget, stijlen, smaakvoorkeuren en kleurvoorkeuren zodat we precies maken wat jij wenst!

Kwalitatief en hoogstaand

Verrassend design, goede producten en uitstekende kapperskwaliteiten. Laat zien waar jij voor staat!

Aangezien wij een zelfstandige en exclusieve importeur zijn van kappersproducten van het Duitse familiebedrijf Olymp, garanderen wij voor 100% hoogstaande kwaliteit kappersmeubelen in jouw kapsaloninrichting.

logo lindedesign

Waar wij voor staan

Alle services op één plek

Kwaliteit

Als exclusief leverancier van Olymp, leveren wij kappersproducten van echte Duitse vakmanschap. LindeDesign garandeert creativiteit en duurzaamheid in elke kapperszaak met hun uniek ingerichte kapsalon.

Continuïteit

Onze producten en diensten worden gemaakt voor de langere termijn zodat je er lang van kunt genieten.

Duurzaamheid

Door duurzaam te werken dragen wij en jouw kapsalon bij aan het milieu en de maatschappij én zijn we zuinig met de materialen van onze producten wat kosten bespaard..

Alle voordelen op een rijtje.

Waarom een nieuwe kapsaloninrichting laten maken?

Persoonlijk

Jouw persoonlijk ingerichte kapsalon verbetert de sfeer die de klant tijdens haar bezoek beleeft. Het zorgt voor een prettig gevoel bij de klanten, wat uiteindelijk zorgt voor meer tevredenheid.

Continuïteit

Uiteraard zorgt een eigen ingerichte kapperszaak voor een betere werkplek voor jou en jouw personeel. Door mee te gaan in de tijd met een interieur die lang mee zal gaan, zorg je ervoor dat jouw kapperszaak staande blijft.

Uniek

Door een unieke kapsalon wordt je herkenbaarder, straal je betere kwaliteit uit en voelen klanten zich eerder thuis. Doordat je opvalt met het interieur sta je een stap hoger op de trap dan al jouw concurrenten!

Aantrekkelijk

Met een warm ontvangst van de klanten ben jij opvallend tussen alle andere kapsalons. Door comfortabele stoelen zitten klanten prettiger een lange tijd, wat de tevredenheidsscore doet verhogen.

Olymp kappersstoel

Een eigen unieke kapsalon

Een mooi ingerichte kapsalon zorgt er niet alleen voor dat de werkplek wordt verbeterd, maar ook dat de kwaliteit van het werk zelf wordt verhoogd. Met de juiste kapsaloninrichting wordt er een prettige en ontspannen atmosfeer gecreëerd die elke kapper vrijheid en creativiteit geeft in expressie in zijn/haar werkomgeving. Dit zal de klant ook gaan merken en je zult zien dat je meer vaste klanten zult aantrekken.

Een gezellig ontvangst is daarbij essentieel voor het interieur van jouw kapperszaak. LindeDesign houdt rekening met de juiste inrichting van uw ruimte, budget en stijlvoorkeuren.

Onze visie

Onze visie is om samen met de saloneigenaar een kwalitaitief en hoogstaand product te leveren. Ons doel is om een unieke, persoonlijke kapperszaak in te richten die precies bij jou past en toegankelijk is voor iedereen. Dit doen we met maatwerkmeubels van de interieurbouwer voor complete kapsaloninrichtingen.

Kapsaloninrichting