Logo LindeDesign

Lees meer over ons

Over Raoul

De man achter LindeDesign, jouw contactpersoon, adviseur en interieurontwerper. Raoul den Boer staat bekend om zijn perfectionisme tot in de kleinste details, om van jouw kapperszaak een sfeervol designobject te maken! 

Raoul den Boer

“Toegankelijk voor iedereen.”

Meer dan 25 jaar gaven Giovanni Casander en Inenke Casander leiding aan Casander Design te Epse/Deventer. Zij waren één van de specialisten in Nederland die kapsalons ontwierpen en inrichtten voor de kappers. Sinds 2012 nam LindeDesign de activiteiten, maar ook de kwaliteiten van Casander Design over.
Raoul den Boer

Kwaliteit voorop

Voor de kappersstoelen en wasunits maakten Casander gebruik van het gerenommeerde Duitse merk Olymp. De meer dan 100-jarige fabrikant in het Zuid-Duitse Stuttgart staat alom bekend om haar betrouwbaarheid, kwaliteit en moderne design.

Trotse overname

LindeDesign heeft in 2012 de activiteiten van Casander Design overgenomen. Wij beschikken over de laatste kennis op het gebied van kapsalon inrichtingen. Wij kunnen jouw ideale kapsalon ontwerpen én inrichten. Tevens zijn wij nog steeds de importeur van de kapsalonmeubels van Olymp!

Onze referenties

De beste manier om onze kunsten en kwaliteiten te ontdekken is om onze referentiepagina te bezoeken. Laat je inspireren en neem vooral contact op voor advies om ook jouw kapsalon om te laten toveren!

LindeDesign - Designed to inspire